Ovo je najpopularniji modni brend na svijetu

Piše: Redakcija

Foto: Gucci

Posljednje istraživanje “The Lyst Indexa”, koji na kvartalnoj razini analizira rezultate ponašanja više od pet miliona kupaca, pokazalo je kako je “Gucci” preoteo mjesto najpopularnijeg modnog brenda milanskom “Off-Whiteu” i ponovno zasjeo na tron.

Naime, istraživanje je pokazalo da je u posljednjem kvartalu 2018. godine čak šest miliona ljudi pretraživalo internet u potrazi za torbicom i cipelama s potpisom brenda “Gucci”, a dva najprodavanija “Gucci” dodatka generirala su profit dvostruko veći od ostalih osam komada na TOP 10 listi.

“Off-White” se našao na drugom mjestu, a na treće mjesto popela se “Balenciaga” dok je kolekcija “The Ten”, nastala saradnjom “Nikea” i “Off-Whitea”, najpopularnija modna kolaboracija s kraja prošle godine. Balenciagu je na vrh liste gurnuo neobični outfit Michelle Obame u holografskim sjajnim čizmama s potpisom brenda koji je u medijskim stupcima pokrenuo lavinu pitanja. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti