Fashion: Trendovi koji će obilježiti proljeće

Piše: Redakcija

Vrijeme je da slojevito i prilično dosadno oblačenje zamijenimo lepršavim outfitima, a zahvaljujući modnim stručnjacima već sada znamo koji će to modni trendovi obilježiti nadolazeću sezonu. Donosimo pet najpopularnijih:

1. Povratak u 90-e – Bubreg torba

Fendi

Torbice oko struka su dugo vremena uživale reputaciju modnog dodatka koji želimo ostaviti u dalekoj prošlosti. Međutim, prošle godine su se u svijet mode vratile na velika vrata, a modeli koji su predstavljeni na nedavno završenim sedmicama mode dokaz su da i ovaj model torbe može dobro izgledati. Naime, osim što su torbice oko struka modernizirane, postale su i funkcionalne, te ih više ne možemo definirati samo kao modni ukras.

Burberry

Boss

APC

2. Jarke boje – Samo za hrabre

Chiara Ferragni

Nakon zagasitih zemljanih, te nježnih bež tonova i najraskošnijih boja dragog kamenja koje su obilježili zimski period, nova sezona u svijet mode donosi razigranu paletu boja. Naime, jarke nijanse će i ove godine biti apsolutni must have, a modni stručnjaci preporučuju da nosite monohromatske outfite, s posebnim naglaskom na one žute.

3. Geometrija je IN – Tufnice i prugice

Dolce&Gabbana

Geometrijski motivi su u svijetu mode prisutni već nekoliko sezona, a dizajneri su ove godine fokus stavili na tačkice i prugice. Naći ćete ih na svim odjevnim komadima koje možete nositi u aposlutno svim prilikama, počevši od onih svakodnevnih, pa sve do svečanih.

Rejina Pyo

Roksanda

4. Cipele za party – Modni dnevnik

Balenciaga

Iako je zimska party sezona iza nas to ne znači da ne trebate imati svoje omiljene party cipele. U dizajnerskoj i high street ponudi se mogu naći modeli ukrašeni kristalićima, perjem i drugim neobičnim detaljima, a ono što trebate imati na umu je da cipele koje izaberete za izlazaka ne moraju nužno imati visoku potpeticu.

Aquazzura

5. Volani i mašne – Romantični nabori

Dizajneri su svojim kolekcijama najavili dominaciju romantičnih nabora, a kao posebno popularni su se istakli volani i lepršave mašne. Ukoliko izaberete odjevne komade koji imaju jedan od ova dva detalja, ili čak oba, sigurno je da će svaka vaša odjevna kombinacija biti i više nego primjetna i lepršava.

Gucci

Burberry

Dolce&gabanna

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti