Dame ih obožavaju: Slip haljine apsolutni su hit i ovoga ljeta

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwPQoS7FL5w/

Već se može primjetiti kako su slip haljine jedan od glavnih pretendenata da postanu hit ljeta kada je u pitanju ženska garderoba. Jedna od omiljenih haljina iz 90-ih godine prošlog vijeka, već neko vrijeme je modni favorit devojaka, a ovog proljeća i ljeta bit će “must have” komad.

Ove haljine predstavljaju jedinstven spoj minimalističke siluete i elegantnog izgleda. Kako zbog svoje jednostavnosti, tako i elegancije, ova haljina savršen je izbor za dnevne, ali i večernje prilike, kada želimo da izgledamo posebno.

View this post on Instagram

London is blooming. Same is my soul 🌸 . . . . . .

A post shared by Kira (@kiraatikova) on

Jednostavan kroj uz sexy bretele, čine ovu haljinu savršenim odjevnim komadom, koji će se bez obzira na trendove, dugo zadržati u vašim garderoberima. Ukoliko želite nešto opušteniji look, obucite bijelu majicu kratkih rukava i upotpunite kombinaciju omiljenim bijelim patikama, i na taj način elegantnu haljinu pretvorite u komad za svakodnevnu priliku.

https://www.instagram.com/p/BvwitxEAJBg/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti