Asesoari: Mini torbe su must have

Piše: Redakcija

Ako je suditi po onome što su u svojim kolekcijama predstavila svjetski poznati dizajneri, vladavina minijaturnih torbi nastavlja se i ove sezone. Tome u prilog govori i činjenica da ih nose brojne slavne dame, poput Rihanne i Emily Ratajkowski, a dobra vijest je da u high street ponudi postoje jednako atraktivni modeli po znatno pristupačnijim cijenama u odnosu na dizajnerske. 

FUTURISTIČKI MODEL

PROVJERENA KLASIKA

RESE SU MUST HAVE

KRZNENI DETALJI

LOGOMANIJA

ANIMAL PRINT

BOJA SEZONE

MINI KOVČEG

Statement komad  

Minijaturne torbe nisu najpraktičniji izbor, ali su zato zanimljiv modni dodatak koji itekako može obilježiti i podići baš svaku odjevnu kombinaciju. No, to svakako nije jedina prednost ovog modela. Naime, mini torbe nas sprječavaju da sa sobom nosimo i nepotrebne stvari, čemu su žene često sklone, čime  nas „čuvaju“ od bola u leđima i ramenima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti