Mlada pjevačica oduševila elegancijom: Selena Gomez po prvi put ove godine na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

INGLEWOOD, CALIFORNIA /  Selena Gomez / AFP

Pjevačica Selena Gomez uzela je dužu pauzu od pjevačke karijere i društvenih mreža kako bi se što više posvetila svome zdravljui privatnom životu. Na sreću sveojih fanova napokon se vratila i prvi put ove godine pojavila se na crvenom tepihu. Iako su je svi navikli viđati u nježnim, mladalačkim izdanjima, posljednjim pojavljivanjem napravila je potpuni preokret.

INGLEWOOD, CALIFORNIA /AFP

Pojavila se u jednostavnoj Dior haljini crne boje sa savršenim krojem, a kombinaciju je upotpunila crnim salonkama, kosom skupljenom u elegantnu punđu i ljubičastim tušem za oči. Iako se dugo pričalo o njenom lošem mentalnom zdravlju zbog njene bivše ljubavi Justina Biebera, Selena je pokazala da je sve to prevazišla i zaista nikada nije izgledala bolje. Svojom kombinacijom pokazala je kako je i jedna obična crna haljina dovoljna da ostavi snažan dojam.

INGLEWOOD, CALIFORNIA /AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti