Amal Clooney: Na glamuroznom događaju u stilu 20-ih

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Kad je izvan sudnice, poznata advokatica za ljudska prava Amal Clooney rado sa suprugom odlazi na svečane događaje. Nakon što se sa suprugom pojavila na svjetskoj premijeri njegove nove serije „Catch 22“, Amal je u velikom stiliu 20-ih stigla na gala događaj u organizaciji švicarskog brenda Omega.

Nakon kratke posjete Los Angelesu, poznati holivudski par zaputio se na glamuroznu zabavu u Orlandu povodom 50.godišnjice američke svemirske misije Apolo 11, koju je organizirao švicarski brend satova Omega.

ORLANDO, FLORIDA / Amal i George Clooney prisustvovali su 50. godišnjici američke svemirske misije Apolo 11, koju je organizirao švicarski brend satova Omega /AFP

Par Clooney se na događaju pojavio u velikom stilu, George u klasičnom crnom smokingu, dok njegova supruga Amal u kremastoj haljini s potpisom italijanskog dizajnera Giorgia Armanija. U haljini dizajn iranoj samo za nju Amal je plijenila pažnju svih prisutnih na događaju. Strukiranu haljin na jedno rame s dugim resama koja najbolje opisuje glamur 20-ih Amal je stilizirala satenskom torbom u identičnoj boji kreacije. Valovitu kosu oplemenila je ljubičastim naušnicama u obliku listova.

https://www.instagram.com/p/BxSuoJ2ByAk/

Ovom kombinacijom Amal je osigurala mjesto glavne zvijezde na zabavi koja se održala u Svemirskom centru John F. Kennedy.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti