Moda

Nesvakidašnja modna inspiracija: Pogledajte najluđe šešire

Šešir je odjevni predmet od davnina. Ima prebogatu historiju kao stvar koja služi za pokrivanje glave, prvenstveno u skladu s klimatskim i vremenskim uslovima (od krznene šubare do slamnate pokrivke), da zagrije i zaštiti glavu od snijega i mraza ili da je ohladi kad upekne sunce. Osim ove osnovne, šešir je imao i druge brojne uloge, statusne, modne, religiozne, simbolične… Zna se ko ste ako nosite cilindar, ko ste ako nosite kacigu, a ko ste ako na glavi imate turban. Što se žena tiče, one su oduvijek pratile modu, pa je šešir znao da stoji visoko na vrhu ogromne frizure, kao toranj, ali i da bude priljubljen uz glavu i obraze, kao kapica za bebe.

Ovaj put donosimo vam neke od najluđih modela šešira za najhrabrije: 

Philip Treacy Amazing Hat Maker RUNWAY MAGAZINE philip-treacy-atkinson-elonora-de-gray-editor-in-chief-runway-magazine #PhilipTreacy #runway #runwaymagazinenews #fashion #fashionshow #communication #eleonoradegray #editorinchief #paris #newyork #losangeles #runwaymagazine

Burger Hat by The Libertarian Millinery. Model: Stephanie Grieve, Photography: Peter Alan Reed

2,147 curtidas, 48 comentários - CANCANACESSORIOS.COM.BR (@cancanacessorios) no Instagram: “Tropicool por uma vida deliciosamente tropical! Nossa coleção continua a mil por aqui e hoje…”

Pratite nas na društvenim mrežama