Tilda Swinton: U 58. godini bez imalo šminke na crvenom tepihu

Piše: Redakcija
 

Engleska glumica Tilda Swinton pojavila se sinoć na otvaranju 72. filmskog Festivala u Cannesu. Iako su crvenim tepihom defilovale mnogo mlađe kolegice i druge dame sa svjetskog zvjezdanog neba, Tilda je u 58. godini i zakopčana do grla “rasturila” crveni tepih!

S kolegicom Selenom Goomez

Čuvena glumica pojavila se u stilu ledene kraljice – u dugačkoj srebrnoj haljini sa svjetlucavim detaljima na grudima i ramenima, koji su jednim dijelom padali do poda.

 

Ono što je privuklo posebnu pažnju i istaklo glumičinu pojavu jeste to što na licu gotovo da i nema šminku! Ističe se samo ruž nježne nijanse, ako je uopšte nosila puder nanijela ga je veoma neprimjetno, a nije namazala čak ni maskaru.

Također, Tilda je ovoga puta i nakit ostavila kod kuće, a svi prisutni bili su oduševljeni njenim prirodnim izgledom i mladolikim licem, iako je na kraju šeste decenije.

Danas se na Festivalu pojavila u bijelom elegantnom elegantnom sakou, gdje je usne naglasila ružem u narandžastoj nijansi. 

AFP

Tilda Swinton, Selena Gomez,  Chloe Sevigny and US i Bill Murray 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti