Andie MacDowell je dokaz da kovrdže nikada neće izaći iz mode

Piše: Redakcija

AFP

Američka glumica Andie MacDowell proslavila se u filmu „Četiri vjenčanja i sprovod“, a pored svog mladolikog izgleda u njenoj 61 godini plijeni pažnju dobro poznatim kovrčama i istančanim osjećajem za modu. Pojavljivanjem na 72. filmskom festivalu u Cannesu očarala je sve bezvremenskim stilom i mnogo mlađim glumicama poslužila kao inspiracija.

AFP

Mamila je poglede u fantastičnim kombinacijama jednog od najpoznatijih festivala koji je tradicionalno u znaku glamura. Zgodna brineta ponovno je pokazala kako je rođena s nepogrješivim osjećajem za stil pokazavši nekoliko odličnih kombinacija koje je upotpunila sjajnim modnim detaljima, odličnim make upom i frizurom bez greške.

 AFP

Andie dobro zna da je za ovakvu priliku pored stajlinga jako bitna i frizura, pa se na crvenom tepihu pojavila s dobro poznatom kovrdžavom kosom. Prelijepa glumica izgledala kao djevojka od milion dolara, a komplimenti su pljuštali i na račun njene ženstvene frizure koju je stilizirala u krupne kovrče koje nikad neće izaći mode.

 AFP

Pročitajte još