Muškarci ne podnose ove ženske frizure: Dame, pazite šta radite

Piše: Redakcija

Puštena kosa, konjsi rep, punđa i lokne, neke su od frizura koje dame biraju gotovo za svaku priliku. Bilo da se spremaju za posao, izlazak sa drugaricama ili partnerom, ili jednostavno odmaraju kod kuće, nije im teško biti “sređene” i uživati u svom izledu. Međutim, da li se ikada zapitate šta o vašoj frizuri misli vaš partner i dečko kojem se jako sviđate? Bez obzira šta ko mislio o vama i vašoj frizuri, najbitnije je da je vaš izbor ujedno i vaša odluka, i da se to vama dopada. No, u jednoj anketi, pripadnici jačeg pola otkrili su svoja zapažanja i naveli spisak frizura koji ne vole vidjeti kod dama.

Lokne koje nisu “završene”

Ženama je najlakše napraviti frizuru za koju im je potrebno samo par pokreta i manje od dva minuta. Nemate vremena i žurite? OK. Dovoljno je nanijeti malo šampona za suho pranje ili staviti trunku pjene za kosu kako bi vašu frizuru učinile svježom i modernom. Ipak, muškarcima se uglavnom ovakvo izdanje dama najmanje dopada.

Istanjena i kratka kosa

Muškarci uglavnom ne vole kratku kosu kod dama. Ne vole čak ni frizure na paž koje su dodatno istanjene i izgledaju “siromašno”. Uživaju u valovitoj, dugoj i kovrdžavoj kosi koja odaje izgled elegancije i seksipila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti