Moda: Kraljica poslovnog stila

Piše: Redakcija

Iako proljeće i toplo vrijeme nameću svjetlije boje, stylish poslovni look možete postići i kombiniranjem odjeće tamnih tonova. 

Pravilno kombiniranje 

 Odjevne kombinacije koje nosimo u poslovnim prilikama se u mnogočemu razlikuju od street style outfita. Ono što je trenutno moderno nije nužno prikladno za posao, ali to svakako ne znači da trebate u potpunosti zanemariti trendove. Ključ je u pravilnom kombiniranju i ulaganju novca u svevremenske komade odjeće koji će biti osnova vašeg poslovnog looka. Tu se svakako misli na sako i pantalone, koji čine savršen početak svakog outfita za sasvim običan radni dan.

Nije tajna da je najlakše spojiti ova dva komada odjeće i postići efekt odijela koje će zasjeniti sve druge opcije. No, modni stručnjaci preporučuju da ovu vrstu kombinacije ne nosite svaki dan, te da sako, odnosno pantalone kombinirate s komadima odjeće zanimljivih boja, tekstura i šara. Na taj način ćete za posao iskoristiti čak i one odjevne komade koje ste primarno kupili za, naprimjer, večernji izlazak. Sve to u kombinaciji sa zanimljivom torbom, efektnim cipelama i basic komadima nakita učinit će vas pravom kraljicom poslovnog stila.

Investirajte u crne komade 

Tamno odijelo i elegantna bijela košulja sa crnom mašnom savršen su spoj.

Pravovremena moda 

Čak i one žene koje ne vole nakit, rado nose ručni sat. Birajte model koji ćete moći nositi u poslovnim, ali i  svakodnevnim prilikama.

3 mirisa za poslovno ljeto

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti