Camila Coelho pokrenula vlastitu modnu marku

Piše: Redakcija

Foto: Instagram https://www.instagram.com/p/ByaYMStgye3/

Modna influenserka iz Brazila odlučila je pokrenuti vlastitu modnu marku pod nazivom Camila Coelho Collection. Zbirka Camila Coelho rezultat je jedne godine vrijednog skiciranja, dizajniranja i redizajniranja, a njena cijela kolekcija inspirirana je vrijednim informacijama koje je ona prikupila od svojih fanova na Instagramu i YouTubeu.

– Radim s toliko robnih marki i radim s toliko dizajnera i to je također nešto što moji sljedbenici žele. Godinama su mi govorili da trebam napraviti vlastiti brend, te da vole moj stil i ono što nosim. To mi je dalo poticaj za osnivanje vlastitog brenda – kazala je Coelho.

Influenserica koja je ove godine prvi put prisustvovala na Met Gali debitirat će nevjerovatnih 70 komada u svojoj kolekciji, a cijene se kreću od 88 do 398 dolara. Linija je inspirirana njenim porijeklom, jakim bojama, cvijetnim uzorcima i tropskim printom. Buduće kolekcije sastojat će se od oko 40 komada i bit će objavljivane mjesečno. Kolekcija kreće u prodaju krajem ovog ljeta na službenoj stranici brenda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti