Jelena Karleuša vs. Džejla Ramović: Kome bolje stoji

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Džejla Ramović, u finalnoj noći takmičenja nastupila je pod rednim brojem jedan. Kao apsolutna favoritkinja na kraju je i odnijela pobjedu, osvojivši najveći broj glasova stručnog žirija, kao i publike.

– Hvala vam za čestitke i lijepe riječi. Ova pobjeda je kruna onog za šta sam se zalagala tokom cijelog takmičenja i mnogo se ponosim time što sam baš ja pobjednica ove sezone i što nakon toliko godina “Zvezde Granda” imaju ženskog pobjednika. Naravno, svaku priliku koristim da se zahvalim svima koji su glasali za mene, pa tako i ovog puta. Hvala mojoj Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji! – kazala je Džejla za naš magazin.

Osim raskošnim glasom, plijenila je pažnju i nevjerovatnom ljepotom i stylingom. Njenu dugu srebrenu haljinu kreirala je Marina Visković, dok je styling kompletirala Kristina Bekvalac. Džejla je izgledala poput prave mlade svjetske zvijezde.

View this post on Instagram

✨✨

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

No jedan detalj na koji su mnogo zaboravili jetse da je Jelena Karleuša prošle godine na finalnoj večeri nosila identičnu haljinu kao Džejla. 

Kome je ova haljina bolje stajala:

https://www.instagram.com/p/BzIiMzrBEZi/

View this post on Instagram

Couture @mihanomomosa

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti