Moda

Kim Kardashian predstavila kolekciju steznika

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxJMGe2nKrv/

Kim Kardashian nas je ponovo iznenadila i to kada se odlučila okušati i kao dizajnerica. 

Ona je na Instagram profilu predstavila svoj novi brend “Kimono” koji je specijaliziran za donji veš, odnosno za steznike koji oblikuju figuru tijela. Upravo zato što ih i sama nosi, Kim je odlučila dizajnirati vlastitu kolekciju steznika koji će odgovarati ženama različitih figura, ali i različitih boja kože. 

View this post on Instagram

Finally I can share with you guys this project that I have been developing for the last year. I’ve been passionate about this for 15 years. Kimono is my take on shapewear and solutions for women that actually work. I would always cut up my shapewear to make my own styles, and there have also been so many times I couldn’t find a shapeware color that blended with my skin tone so we needed a solution for all of this. The third pic is the solution short. I developed this style for all of those times I wanted to wear a dress or skirt with a slit and still needed the support. Introducing Kimono Solutionwear™ for every body. Coming Soon in sizes XXS – 4XL in 9 shades. I can’t wait for you to feel this fabric!#KimonoBody @kimono Photos by Vanessa Beecroft

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

– Napokon mogu s vama podijeliti projekat koji sam razvijala u protekloj godini. Nosim ih već 15 godina. “Kimono” je moj primjer steznika za žene koji zaista funkcionira. Uvijek bih rezala svoje steznike i prilagođavala ih svom stilu i mnogo puta nisam mogla pronaći onaj koji bi se stopio s mojom bojom kože pa smo trebali rješenje za sve ovo. Na trećoj fotki su solution hlačice. Kreirala sam ovaj model za haljine s prorezima u kojima nam je svejedno potrebna podrška. Predstavljam vam “Kimono Solutionwear” za svako tijelo. Dolazi uskoro u veličinama XXS-4XL i u devet nijansi. Ne mogu dočekati da osjetite ovu tkaninu – napisala je Kim ispod najavne fotografije.