Moda: Budi primijećena na plaži

Piše: Redakcija

Metalic efekt

Metalic odjevni komadi su sve do sada bili rezervirani za zimski period i najluđe zabave, ali su svjetski poznati modni dizajneri sada to pravilo promijenili. Metalic kupaći kostimi ove sezone su se izdvojili kao jedni od najpopularnijih, a nije tajna da su savršen izbor ukoliko želite da dodatno istaknete preplanuli ten.

 

 

 Svevremenski boho

Za boho stil se može slobodno reći da nikada ne izlazi iz mode. Heklani modeli kupaćih kostima i ovog ljeta su in. Iako ćete, možda, na prvu pomisliti da zbog svoje debljine i sušenja možda nisu idealan izbor za cjelodnevno kupanje, ne zaboravite da čak i na plaži trebate biti prava fashionistica.

 

 

 Prugice su uvijek IN

Ništa se u morsko okruženje ne uklapa bolje od pruga koje su vječiti sinonim za mornare. Na pruge možete birati ne samo kupaći kostim već i druge ljetne odjevne komade i asesoare. Pruge u kombinaciji s efektnim šeširom učinit će vas i više nego primjetnom na plaži.

 

 Tropske priče

Čak i ukoliko ne ljetujete na Havajima ili sličnom egzotičnom mjestu, to ne znači da na plaži ne možete nositi odjeću s tropskim motivima. S obzirom na činjenicu da to najčešće podrazumijeva komade sa cvjetnim uzorkom, vodite računa o kombiniranju, kako ne biste postigli efekt prešarenosti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti