Melania Trump kao modna inspiracija: Dama sa stilom u kombinacijama vrijednim pažnje

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prva dama Amerike Melania Trump suvereno vlada svjetskom modnom scenom. Sviđao nam se ili ne njen stil, ne možemo ipak reći da svakim pojavljivanjem ne plijeni pažnju. 

Neutralni koloriti, ali i jarke boje u kojima se s vremena na vrijeme pojavi noseći otmjene toalete, svrstavaju je u red ljudi koji razumiju modna pravila. Najčešće smo je viđali u “Dioru”, ali su i ostali vodeći dizajnerski brendovi poput kuća “Gucci”, “Dolce & Gabanna” i “Michael Kors” bili izuzetno prisutni. 

Foto: AFP

Dame širom svijeta obično nestrpljivo iščekuju da vide u čemu će se Slovenka sljedeći put pojaviti, u želji da pronađu način da iskopiraju. Bitno je naglasiti, da Melaniju nije teško iskopirati, jer njen stil je prvo klasičan, ali i dovoljan ličan. Baš zbog toga,  ona je odlična modna inspiracija.  

Foto: AFP

Foto: AFP

Foto: AFP

Foto: AFP

Foto: AFP

Foto: AFP

Foto: AFP

Foto: AFP

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti