Pronašli smo savršene kupaće kostime za sve figure i ukuse

Piše: Redakcija

Većini žena najveća dilema tokom ljetnih mjeseci je gdje ljetovati i za koji model kupaćeg kostima se odlučiti. Ponuda je često takva da mnogi komadi liče jedni na druge. Izabrali smo pet vrhunskih brendova kupaćih kostima, čije modele možete kupiti u online ponudi, ili pronaći slične kopije, u nama dostupnim radnjama.  

Onia x WeWoreWhat Danielle kupaći kostim: Ovaj jednodijelni kupaći kostim nadahnut donjim rubljem, ima ukrasni pojas koji divno ističe struk. Izrađen je od 85 posto najlona i 15 posto spandeksa.

GabiFresh x Swimsuits: Ovaj kostim iz tri dijela savršen je za dame s većim grudima, i one koji vole donji dio kostimi da je dubljeg kroja. Urađen je od 82 posto najlona i 18 posto spandeksa.

Adriana Degreas x Cult Gaia Beaded: Ovaj blijedo rozi bikini inspiriran je tropskim krajevima. Izrađen je od brzosušećeg materijala, a za takvim svi žudimo zar ne?

Morgan Lane Poppy One-Piece X Chloe Gosselin: Jednodijelni model s podesivim trakama i seksi dizajnom, među najtraženijim je modelima.

Maiyo x Looney x Vitiello Cindy kostim: Lureks materijal nije samo za svečane odjevne komade već je očito savršen i za kupaće kostime. Predlažemo vam jednodijelni model s jastučićima koje možete vaditi ili ubacivati u košarice po potrebi. Model je privlačan jer pokriva nedostatke a ističe vašu seksi figuru.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti