Crno odijelo Melanije Trump koje svaka žena treba

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Malania Trump odlučila se odmaknuti od haljina u kojima smo je navikli vidjeti te je za posljednji službeni događaj u Bijelog kući izabrala klasično crno odijelo s potpisom Michaela Korsa  i bijelo košulju. Ovaj modni komad koji odaje dozu elegancije, profinjenosti, ali i odvažnosti kombinirala je sa crnim salonkama s visokom štiklom.

Poznato je da tim stručnjaka se uvijek pobrine da prva dama Amerike izgleda besprijekorno od glave do pete te da svojim stajlingom privuče pažnju. No, odijelo koje je nosila ovaj put, sigurno treba imati svaka žena. 

Podsjećamo, kada je postala prva dama Amerike, Melania se suočila s neprijatnom situacijom. Veliko NE rekli su joj: Tom Ford, Marc Jacobs, Christian Siriano, Philip Lim…, jednostavno zbog stavova i politike njenog muža, nisu željeli dizajnirati ni za nju. Međutim, to Melaniju nije pokolebalo. Iz dana u dan svakim novim službenim pojavljivanjem oduševljava žene širom svijeta u odjevnim kombinacijama modnih imena i kuća kao što su: Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Diane von Furstenberg, Altuzarra, Dior, Monique Lhuillier, Cristian Louboutin, Ralph Lauren, Hervé Pierre, Givenchy… Svu odjeću koju nosi kupuje i plaća sama, a tu praksu su slijedile i njene prethodnice, kao i neke žene iz evropskih kraljevskih kuća. 

O tome koliko prva dama troši na outfite možete čitati ovdje

Foto: AFP

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti