Moda: Stilska pravila

Piše: Redakcija

Modni dizajneri svoje kolekcije sve češće zasnivaju na efektnim detaljima koji svaku odjevnu kombinaciju podižu na viši nivo. Ove sezone fokus su stavili na razigrane rese i romantične mašne. 

U svijetu resa

Rese su detalj koji je bio popularan u 70-im, a koji ovog ljeta rado biramo kako za svečane, tako i za svakodnevne prilike. Riječ je o trendu koji je, prvenstveno, serviran na revijama modnih kuća Loewe, Chloé, Valentino i Tom Ford, a ubrzo su ga prihvatili i high street brendovi. Rese će vašem outfitu dati elegantan, sofisticiran, ali i moderan izgled.

Romantične mašne

Mašne, posebno one predimenzionirane, i ove sezone su raskošni detalj koji krasi cipele, torbice, bluze i haljine. Iako smo navikli da ih, prvenstveno, viđamo na svečanoj odjeći, mašne su rado viđen detalj i na komadima koje nosimo u svakodnevnim prilikama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti