Moda

Sofia Vergara: Ikona stila

Nije tajna da su komadi od jeansa neizostavan dio svakog ormara jer se, prije svega, lako kombiniraju. Naprimjer, farmerke možete nositi s jednostavnim pamučnim majicama, ali i sa delikatnim i ženstvenim bluzama. Iako, po pravilu, tokom toplih dana ljeta nastojimo da što manje nosimo farmerke, to ne znači da ih treba u potpunosti zanemariti. Modni stručnjaci preporučuju da birate svjetlije modele u kojima će vam biti manje vruće,  a po uzoru na slavnu glumicu Sofiju Vergaru koja ne krije da su joj farmerke jedan od omiljenih komada odjeće.

– Ja živim u farmerkama – rekla je ona u jednom od intervjua.

Sve što je potrebno je da nađete model koji odgovara vašoj figuri, te da ga iskombinirate u skladu s prilikom za koju se spremate.

 

Nadogradite stil 

 

Kako nositi: Ko kaže da se haljina i farmerke ne mogu nositi zajedno? Popularne košulja haljine idealne su za kombiniranje s jeansom, a cijelu kombinaciju zaokružite efektnim asesoarima.

Must have

Torbice u oblicu srca apsolutni su must have u svijetu mode, a osnovna prednost im je što ih možete nositi u svakodnevnim, kao i u svečanim prilikama.