Moda: Street style pravila

Piše: Redakcija

Tačkice su modni klasik na koji se možete osloniti  kada želite da ostavite snažan utisak. Osnovna prednost odjeće s ovim uzorkom je što čak i najjednostavnijoj silueti daju retro i elegantnu notu, te omogućavaju da zablistate u apsolutno svim prilikama. 

Moć detalja

Ukoliko niste ljubitelj odjeće s tačkicama preporučujemo vam da birate asesoare s ovim uzorkom. Oni će svakom vašem outfitu dati dozu razigranosti i učiniti vas i više nego primjetnom. 

Statement nakit

Svaki ljetni outfit traži efektan nakit, a utjecajni modni dizajneri su ove sezone fokus stavili na komade s morskim motivima. U skladu s onim što oblačite birajte nakit sa šljokicama, biserima, sidrom ili nekom od omiljenih morskih životinja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti