Novi detalji svadbene ceremonije: Bivša djevojka princa Harryja nosila je četiri vjenčanice

Piše: Redakcija

Slavna pjevačica Ellie Goulding, koju javnost zna i kao bivšu djevojku britanskog princa Harryja, prije nekoliko dana se udala za svog izabranika Caspara Joplinga. Njih dvoje su se vjenčali nakon dvije godine veze, a vjenčanju su prisustvovali brojni poznati, među kojima i pojedini članovi kraljevske porodice. Naime, svadbenu ceremoniju svojim prisustvom je uveličala princeza Eugenie koja je došla u pratnji supruga, dok su vojvoda i vojvotkinja od Camridgea, iako se njihov dolazak očekivao, ovo vjenčanje ipak propustili. 

No, sada su se pojavili novi detalji sa svečane ceremonije. Naime, slavna pjevačica je na svom vjenčanju promijenila čak četiri haljine. Naime, sudbonosna “da” je rekla u jednostavnoj vjenčanici s potpisom modne kuće Chloe. Za izradu vjenčanice bilo je potrebno 640 sati, a najupečatljiviji dio vjenčanice bio je “Petar Pan” okovratnik. 

Nakon vjenčanja Ellie je blistala u elegantnoj vjenčanici dizajnerice Stelle McCartney, a riječ je o haljini s otvorenim ramenima koja je neodoljivo podsjetila na vjenčanicu koju je Meghan Markle nosila na svom vjenčanju. 

https://www.instagram.com/p/B19ZQNeJ0My/

Treća haljina koju je Ellie nosila bila je nešto izazovnija, a za nju je zaslužan brend Ralph&Russo. 

Kao posljednju haljinu koju je nosila izabrala je mini kreaciju francuske kuće Balmain. Riječ je o kratkoj i uskoj haljini s efektnim šišmiš rukavima i bijelim okovratnikom.  

Pročitajte još