Angelina Jolie nevjerovatnom modnom kombinacijom pokazala svoju ženstvenu stranu

Piše: Redakcija

AFP

Dugoočekivana premijera drugog nastavka filma “Maleficent: Mistress Of Evil“, počela je krajem septembra u Los Angelesu. U priči koja nastavlja s istraživanjem kompleksnog odnosa između Maleficent i Aurore, dok sklapaju nove saveze i suočavaju se s novim neprijateljima u mukotrpnim pokušajima da zaštite začaranu šumu i magična stvorenja koja u njoj žive, uloga zle vještice i ovoga puta je pripala Angelini Jolie.

AFP

Iako je u Los Angelesu umalo ponovila modnu kombinaciju svoje junakinje Maleficent, Jolie je te večeri najmanje ličila na vješticu. Poput vile se prošetala u crnoj svjetlucavoj haljini modne kuće Atelier Versace ukrašenoj brošem škorpiona na desnom boku. Dramatičnu kombinaciju upotpunila je prirodnim make-upom koji je naglasila cat-eye šminkom, dok je kosu skupila u voluminoznu punđu.Haljinom je otkrila leđa i pokazala brojne tetovaže.

AFP 

Jednaku pažnju Angelina Jolie pokupila je i kada se pojavila na premijeri u Rimu. Atraktivna glumica, koju najčešće imamo prilike vidjeti u ležernim i nimalo laskavim izdanjima, ovog je puta izvadila asa iz rukava i crvenim tepihom prošetala u prekrasnoj ženstvenoj kreaciji koja joj je priskrbila brojne komplimente na račun izgleda.

AFP

AFP

Crvenim tepihom prošetala je u plisiranoj ljubičastoj bluzi asimetričnog kroja i uskim crnim hlačama s potpisom modne kuće Givenchy, a stajling je zaokružila klasičnim crnim štiklama i decentnim naušnicama. Glumici se na crvenom tepihu pridružila i kolegica Michelle Pfeiffer koja je u novom nastavku filmskog spektakla utjelovila kraljicu Ingris.

AFP

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti