Eva Longoria u sportskom i opuštenom izdanju prošetala ulicama Los Angelesa

Piše: Redakcija

AFP

Otkako se ostvarila u ulozi majke slavna glumica i producentica Eva Longoria ne odvaja se od sinčića Santiaga. Njen užurban način života ne ostavlja joj mnogo vremena za odmor i opuštanje, no Eva itekako zna kada joj je potreban dan samo za nju.

Zbog toga je glumica i producentica Eva Longoria bezbrižno uzela dan za sebe i opuštanje. Lijepa latino glumica prošetala se ulicama Los Angelesa u sportskom izdanju i otišla na kozmetičke tretmane, pedikuru i manikuru koje je obavila u omiljenom salonu na Beverly Hillsu. U zategnutim crnim helankama, Longoria je pokazala svoju istesanu figuru koju je brzo nakon poroda dovela do savršenstva. No, iako je to bio dan samo za nju, nije dugo izdržala bez sinčića, koji joj se nakon kozmetičkih tretmana pridružio u šetnji.

View this post on Instagram

September 29 ~ Eva & Santi leaving Paris.

A post shared by Eva Longoria Fan Page✨ (@evalongorianews) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti