Moda: Čizme do koljena

Piše: Redakcija

Kada je o čizmama riječ, ove jeseni i zime fokus je na modelima do koljena koji se savršeno prilagođavaju različitim stilovima i kombinacijama. Iako se u ponudi mogu naći i atraktivni ravni modeli, čizme do koljena najčešće krasi stabilna block potpetica koja im daje potrebnu dozu udobnosti, te ćete u njima s lakoćom prošetati kroz jesen i zimu. U kombinaciji s midi haljinom, farmerkama ili mini suknjom, čizme do koljena će biti zvijezda i dnevnih i večernjih kombinacija.

 Street style look 

 

Čizme do koljena, oversized sako, teksas suknja i odgovarajući asesoari su sve što vam treba za savršenu odjevnu kombinaciju dostojnu čak i šetnje Parizom.

Must have torba 

Za postizanje savršenog street style outfita modni stručnjaci preporučuju da čizme kombinirate s takozvanom „Pouch“  torbom u odgovarajućoj nijansi.

 Samo za hrabre

 Ukoliko pripadate skupini žena koje su modnom smislu dovoljno hrabre, sigurno je da ćete izabrati da baš čizme budu glavna zvijezda vaše odjevne kombinacije.

 Neobični detalji

Modni stručnjaci su ove sezone predstavili čizme do koljena s neobičnim detaljima. Riječ je o modelima koji će svakom vašem outfitu dati potrebnu dozu elegancije i jedinstvenosti.

 Animal print

Životnjski uzorak je u svijetu mode zastupljen već nekoliko sezona. Ukoliko izaberete čizme s ovim uzorkom vodite računa s čim ćete ih kombinirati.

Pročitajte još