Moda: Sedam stilova koje ćete nositi

Piše: Redakcija

Nedavno završene sedmice mode u Milanu, Parizu, Londonu i New Yorku su za poznate trendseterice bile idealna prilika da nas iz prvih redova modnih revija oduševe svojim stilskim trikovima i pokažu trendove koji će obilježiti sezonu pred nama. Donosimo vam sedam najpopularnijih stilova koji će dominirati u jesen i zimu. 

Odijela u boji

Fashion blogerice se sve češće odlučuju za odijela jarkih boja. Preporučuje se da ih kombinirate s jednostavnim asesoarima.

 Samo za klasičarke

Pelerina u nekoj od neutralnih boja u kombinaciji s bucket šeširom i mini haljinom je sve što vam treba za postizanje savršenog street stale looka.

Kožna haljina

Uz baršun, tvid i sve popularniji somot, hladne dane će obilježiti i odjeća od kože. Iako je kožna jakna komad koji obožavamo u svakoj stilskoj priči, ove godine je fokus na haljinama.

 Patike su must have

View this post on Instagram

wild child 🧸 @jalize.couture

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Da, sezona omiljenih čizmica je zvanično otvorena, no, to ne znači da trebate zanemariti značaj patika u sklapanju otfita za kojim će se svi okretati.

Animal print

Životinjski uzorak na odjeći je najefektiniji kada se nosi od glave do pete. Budite hrabre i u jednom  outfitu spojite različite uzorke.

 Savršen spoj

Ukoliko želite da, u modnom smislu, igrate na sigurno birajte midi suknju, oversized rolku i čizme do koljena.

 Oversized sako

View this post on Instagram

Hey ✖️

A post shared by S E L M A (@selma_bijedic) on

Jedan od must have komada ove jeseni je oversized sako. Osnovna prednost ovog komada odjeće je što ga možete nositi i kao haljinu.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti