Mia Kozo: Obucimo njega

Piše: Redakcija

Bh. blogerica Mia Kozo predlaže deset odjevnih komada koje svaki muškarac treba da ima u ormaru ove sezone. 

1. Svevremenska kožna jakna

Bilo da je crna ili smeđa, kožna jakna se uvijek može lijepo kombinirati. To je statement komad koji kombinaciju čini idealnom, a koji svaki muškarac ima u svom ormaru.

 2. Kaput

Bilo da je kaput bež, crne ili sive boje, muškarac u njemu izgleda savršeno. Bez obzira na to da li ga kombinira u okviru casual ili formalnog outfita, kaput je uvijek obilježje sređenog muškarca.

 3. Oversized hoodice

Svakodnevni muški outfiti jako često podrazumijevaju hoodice kao komad odjeće koji vole da nose. Kada se kombinira s dobrim farmerkama i patikama, te kožnom jaknom ili kaputom, hoodica može da bude pun pogodak.

 4. Patike ili Chelsea čizme

Žene prvo primijete kako se muškarac obukao i kakvu je obuću izabrao jer to govori jako puno o njemu. Izbor obuće danas je jako veliki, tako da svi mogu naći nešto za sebe i to uklopiti u svoj stil odijevanja.

 5. Rolka

Rolka je neizostavan komad odjeće za period jeseni i zime. I da, žene ih jako vole vidjeti na muškarcu.

 6. Asesoari

Nisam ljubitelj muških torbica, ali trend fashion bubreg torbica mi se jako dopada. Made in BiH bubrezi brenda „Buub“, koje je dizajnirao i izradio Jaan Amir Alić, su must have.

 7. Farmerke

Bez njih, naravno, ne može, ali je jako važno izabrati model koji vam odgovara. Veličina i model su jako bitni faktori, a farmerke moraju pristajati osobi koja ih nosi. Tu muškarci obično griješe.

 8. Košulja

Iako košulje spadaju u elegante komade odjeće, to ne znači da se ne mogu uklopiti u casual street style. Ne dopadaju mi se košulje s printovima i više sam klasični tip, te uvijek preporučujem jednostavne, statement košulje. S tim se definitivno ne može pogriješiti.

9. Polo majice

Svaki muškarac ima ovaj model majice, čak i u nekoliko boja. Kombiniraju se jako dobro uz svaki stil i tokom svakog godišnjeg doba.

 10. Odijelo

Mislim da će se svi složiti da je odijelo must have u muškom, a i ženskom ormaru. Ne ostanete ravnodušni kada vidite suit outfit u u peaky blinders stilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti