Zvijezde ove sezone ne izlaze iz kožnih hlača: Predlažemo vam najbolje krojeve

Piše: Redakcija

Svejedno je birate li široki model ili one koje izgledaju kao da na sebi imate teški teret, kožne hlače su apsolutni must have komad, koji je napustio takozvanu estetiku žena – mačka. Prdnost im je i što njihov materijal odlikuje i dalje malo poznata kvaliteta – duktilnost (mekan je i savitljiv).

Madison Headrick

Jennifer Lopez

Kendall Jenner

Hailey Baldwin

Bella Hadid

Zahvaljujući tehnologijama, koža je postala mekana poput svile i elastična poput džerseja, pa je od nje moguće praviti praktično sve krojeve. Zato se koža može takmičiti sa popularnim tkaninama ko što su pamuk ili jeans. Sudeći prema kolekcijama u kojima dominira, te modelima, ona je davno prevazišla klasičnu motorističku jaknu.

 

Nanushka

Frame

Zara

Bottega Veneta

Saint Laurent

Bilo da se odlučite da, naprimjer, kožne hlače kombinirate s bijelom košuljom, ili jednostavnom majicom, ostavit ćete snažan dojam. Ukoliko pak želite strogi matrix izgled, hlačama dodajte kožni kaput.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti