Moda: Njeno visočanstvo, kožna suknja

Piše: Redakcija

Meghan Markle je odjevnom kombinacijom koju je imala na nedavno održanom događaju „One Young World“ udruženja u Londonu, vratila fokus na kožnu suknju kao omiljeni odjevni komad. Ona je za ovu priliku nosila „Hugo Boss“ suknju u boji vina, a iskombinirala ju je s džemperom i salonkama približne nijanse. Iako se o njenoj odjevnoj kombinaciji posljednjih dana najviše priča, vojvotkinja svakako nije začetnica trenda u kojem je kožna suknja glavna zvijezda. Naime, utjecajni dizajneri su svojim kolekcijama, ali i brojne poznate dame koje ih već nekoliko mjeseci rado nose nose, pokazali da kožna suknja i ove sezone uživa titulu statement komada odjeće koji možete nositi u apsolutno svim prilikama. Uz midi modele u neutralnim nijansama, popularni su i modeli na preklop, te plisirane suknje koje pristaju svima. No, ne treba zanemariti ni značaj mini kožne suknje.

Kada je o bojama i printovima riječ, dizajneri su poseban fokus stavili  na suknje sa zmijskim uzorkom. Iako će vam se, možda, na prvu učiniti da su one rezervirane samo za večernje izlaske i svečane prilike, varate se. Naime, u kombinaciji s jednobojnim džemperom i ravnim gležnjačama, kožna suknja sa zmijskim printom može biti glavna zvijezda odjevne kombinacije koju ste izabrali za šetnju gradom.

Kratke kožne suknje savršene su za večernje izlaske, ali i casual kombinacije koje možete upotpuniti s oversized pletivom. No, ukoliko ipak preferirate nešto duže modele, bilo da je riječ o pencil ili lepršavoj suknji, modni stručnjaci preporučuju da ih kombinirate s košuljama, te da postignete savršen poslovni look. Ukoliko na to dodate zanimljive salonke ili čizme do koljena dobit ćete outfit za kojim će se svi okrenuti. No, nemojte zaboraviti ni na činjenicu da omiljenu kožnu suknju možete kombinirati i s patikama i duksericom, a sve kako biste došli do opuštenog street style izdanja. U ovom slučaju vodite računa o modelu kožne suknje obzirom na to da postoje oni koji su rezervirani isključivo za svečane prilike.

Preostaje vam samo da izaberete model koji vam odgovara i da krenete sa stvaranjem najljepših outfita.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti