Trendi kape za glavu koje upotpunjuju svaki look

Piše: Redakcija

Kape za glavu ne dobivaju ni upola dovoljno ljubavi u usporedbi s cipelama i torbama. No, u posljednje vrijeme sve više modno osviještenih dama nosi pokrivala za glavu kao sastavni dio svog outfita. Kao i savršeni par naušnica ili ona IT torba koja povezuje look u cjelinu, pravi šešir ili kapa može ponuditi onaj završeni touch svakoj modnoj kombinaciji. Zato sljedeći put kada vaš ansambl izgleda nepotpuno, začinite ga jednom od ovih 5 opcija i to ne samo kako biste izgledali fashionable, već kako bi vam bilo toplije u ovim hladnim danima.

Šilterica

Ime proizlazi iz kape izrađene od tkanine koju su prvotno nosili igrači bejzbola, ali sada je možete pronaći u ormarima skoro svih street styleu dama. Ovakve kape imaju podesivi remen na stražnjoj strani i zakrivljeni rub koji se ističe na prednjoj strani, a danas ih možete pronaći u svim  izvedbama, od tkanine do imitacije kože.

Instagram/@camilacoelho

Beanie

Ova pletena kapa koja se nosi na nekoliko načina, visoko na stražnjoj strani glave ili prevučena preko ušiju , najfunkcionalnije je pokrivalo za glavu koje vas štiti od hladnoće, koje je ujedno jako moderno te ne izlazi iz trenda iz sezone u sezonu.

Instagram/@sonialyson

Beretka

Beretka više nije rezerviran za karikature Francuza. Ona je svoj modni zamah doživjela  zahvaljujući brendovima kao što su Gucci i Dior. Uz pomoć beretke svaki look ćete učiniti više french i romantičnim. Sve što je potrebno je da je nakrivite na jednu stranu.

Instagram/@thefashionfraction

Bucket kapa

Nakon što smo bucket kapu vidjeli na Diorovoj reviji za jesen/zimu 2019., ova dodatna oprema iz 90-ih napravila je veliko comeback te njen žar od tada ne jenjava. Ovaj stil je napravljen od, bukvalno, svakog materijala, od tkanine do PVC-a, te je savršen je mali topper za zimu ili ljeto.

Instagram/@tamara

Fedora

Panamski šeširi i fedora na prvi pogled mogu izgledati isto, ali razlika je u materijalu. Fedora je uvijek izrađena od filca, a panama su izrađene od laganih materijala poput listova biljke jipijapa. Fedore možete kombinirati sa svakim lookom, tako da nemate što izgubiti.

Instagram/@ninawro

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti