Bella Hadid oduševila kombinacijom za svaki dan

Piše: Redakcija

Bella Hadid dobro je upućena u to kako stilski iznijeti prelazak iz lobija zgrade do taksija. Ovoga puta paparazzi su Bellu uhvatili u trenutku kada je napuštala Le Royal Monceau hotel u Parizu, a manekenka je, ovu priliku, iskoristila kako bi dala podršku mladoj britanskoj dizajnerici u usponu-Supriya Lele.

Naime, Bella je nosila krojeni glatki, crni, gumeni kaput sa zvono hlačama i parom crnim, kožnih, špičastih čizama na visoku petu.

Niske temperature nisu predstavljale problem supermodelu koji se odlučio za look inspiriran 90-ima, koji je razotkrio njen savršeno isklesan trbuh.

Instagram/@bellahadid

Dobro je vidljivo zašto je Hadid odabrala Lele kolekciju za proljeće/ljeto 2020. kako bi upotpunila svoju street style estetiku.

Naime, modni brend Supriya Lele osnovala je Lele, Britanka indijskog podrijetla, koja je prije modnog dizajna studirala arhitekturu, a koja je svoju modnu viziju usmjerila oko senzualnog minimalizma, istovremeno se oslanjajući na vlastito naslijeđe.

Supermodel inače sarađuje sa stilisticom Mimi Cuttrell, koja je prethodno lični stil sestara Hadid opisala kao stalnu evoluciju i tanku liniju između ležernog i elegantnog koja njihovo oblačenje čini uzbudljivim i izazovnim.

Kao i uvijek, Bella nas je oduševila, kako svojim nepogrješivim stilom tako i svojom spremnošću da podupre mladog dizajnera koji istovremeno ima seksi pristup, ali je i subverzivan.

Instagram/@vogueparis

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti