Meghan je dobila titulu kraljice

Piše: Redakcija

Meghan Markle
Foto: AFP

Meghan Markle je dospjela na prvo mjesto liste najutjecajnijih modnih ikona u ovoj godini, a mnogi su saglasni sa činjenicom da je ona prava modna kraljica. Vojvotkinja od Sussexa s trona je izgurala prošlogodišnju ikonu – Kylie Jenner. Naime, u godišnjem izvještaju globalog servisa “Lyst” koji prati ponašanje potrošača na internetu i otkriva najveće trendove, navodi se da je Meghan, potaknula povećanje od čak 216 posto pretraga u komadima kakve je ona nosila. 

Bivša glumica je prošle godine zauzela treće mjesto, a više utjecaja od nje imale su članice porodice Kardashian-Jenner, Kim i Kylie. Ona je jedina članica kraljevske porodice koja se našla na listi kojom dominiraju modne ikone iz svijeta muzike. Broj jedan je zaslužila zahvaljujući nekoliko pogođenih outfita ove godine.

U nastavku vam donosimo outfite koji su je postavili na prvo mjesto i učinili modnom kraljicom. 

Pet košulja-haljina koje je Meghan nosila prilikom posjete Južnoj Africi povećale su potragu za tim odjevnim komadom za 45%.

Foto: AFP

Haljina potpisa “Club Monaco”, koju je nosila prilikom upoznavanja s Desmondom Tutuom, rasprodana je u manje od 24 sata.

Foto: AFP

Foto: AFP

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti