Kraljica Letizia zna kako omiljenu ljetnu haljinu nositi u jesen

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Kraljica Letizia nas je još jednom oduševila svojim modnim izdanjem. Na veliki humanitarni sajam na kojem se skuplja novac za organizaciju “Nuevo Futuro” stigla je u još jednom sjajnoj odjevnoj kombinaciji.  Za ovaj događaj odabrala je haljinu “Hugo Boss”. U pitanju je jednostavan model udobnog i romantičnog kroja s dugim rukavima koji se u struku veže kaišem.

Iako su haljine s cvjetnim uzorkom posljednjih godina najpopularnije tokom ljeta, kraljica je sada pokazala  kako izgleda varijanta ljetnog uzorka u jesenskim nijansama. Naime, na nježnoj rozoj podlozi pomiješao se cvjetni uzorak u tamnosmeđoj, zagasitoj narančastoj, crnoj i bež boji. Kombinirala ju je uz smeđu kožnu jaknu te salonke i torbu u hrđavo-crvenoj nijansi.

Kraljica Latizia  se vrlo često nađe visoko na top ljestvicama najbolje obučenih dama s kraljevskim dvora.  Ona je jedna od rijetkih svjetskih poznatih dama koje u javnosti pojavljuje i u odjeći povoljnih cijena i u brendovima koji su dostupni svima. 

U nastavku vam donosimo još njene modne kombinacije kojim na je kraljica oduševila.

Foto: AFP

Foto: AFP

Foto: AFP

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti