Najljepše haljine s ovogodišnje dodjele American Music Awards

Piše: Redakcija

Sinoć je u Los Angelesu održana dodjela American Music Awards. Dofjelu je otvorila Selena Gomez koja je izazvala i mini polemiku na društvenim mrežama oko svog nastupa. Dok su jedni kritikovali nastup pitajući se zašto joj glas drhti i da li je nervozna, sa druge strane obožavatelji joj nisu zamjerili, prema njihovim riječima, osrednji nastup, i okrivili bolest i natečene glasnice.

AFP

Veliku pažnju pokupila je i američka pjevačica Taylor Swift ponovno je trijumfovala na American Music Awards osvojivši šest nagrada, sada već ukupno 29, čime je nadmašila rekord Michaela Jacksona koji je prikupio 24 nagrade. Swift je osvojila glavnu nagradu za umjetnicu godine te četiri druge, a dobila je i nagradu za počasnu umjetnicu decenije.

AFP

Osim Selene i Taylor, veliku pažnju izazvale su i dame koje su se prošetale crvenim tepihom u nevjerovatnim kreacijama poput Esther Anaya, Ciara, Sofia Carson, Meg Donnelly, a njihove kreacije možete pogledati u nastavku.

Ciara / AFP

Sofia Carson/AFP

 Meg Donnelly /AFP

Gabrielle Symon /AFP

 Agnez Mo /AFP

Misty Copeland/AFP

Katherine Langford/AFP

Heidi Klum /AFP

 Christina Aguilera /AFP

Esther Anaya /AFP

Halsey/AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti