Kraljica Letizia u odvažnom modelu štikli: Ni vi im nećete odoljeti

Piše: Redakcija

AFP

Španska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. bili su posebni gosti na dodjeli novinarske nagrade “Francisco Cerecedo”. Kao bivša novinarka i televizijska voditeljica, Letizia ni ove godine nije propustila dodjelu koja slavi postignuća njenih kolega.

Kako je bilo i očekivano, Letizia je i ovaj put zablistala u odličnoj odjevnoj komninaciji koja opravdava njenu titulu, jedne od najbolje obučenih kraljica. Naime, ona je nosila haljinu belgijskog  dizajnera Driesa van Notena iz kolekcije za jesen/zimu 2019./2020. godine. Crnu haljinu midi kroja sa zlatnim cvjetnim uzorkom kombinirala je sa fantastičnim štiklama koje su se u boji podudarale s haljinom. Riječ je odvažnom modelu španskog brenda “Magrit” s potpeticom od 12 centimetara. 

https://www.instagram.com/p/B5c1dMDhQfx/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti