Moda: Zima u znaku kaputa

Piše: Redakcija

Bez dobrog kaputa ne možemo zamisliti jesen i zimu, a glavno pitanje je kako izabrati onaj pravi? Boja, kroj i materijal su osnovni parametri kojima se vodimo prilikom pronalaska savršenog modela, a mi vam donosimo još nekoliko korisnih savjeta.

Kolekcije za jesen i zimu ove su sezone donijele bezbroj različitih modela kaputa među kojima su se, uz one vječne klasike poput crnog i military modela, istakli kaputi u upečatljivim bojama. Nježne pastelne nijanse su, po pravilu, rezervirane za sve ljubitelje romantičnog stila, kapute u jarkim bojama birat će one nešto, u modnom smislu,  odvažnije dame, a  vječite klasičarke će igrati na kartu sivih, crnih i bijelih modela. Bez obzira kojoj skupini pripadate nemojte zanemariti ni kapute s uzorkom koji su se ove sezone vratili na velika vrata.

Teddy je IN  

 Ukoliko želite da svaki vaš outfit, bez obzira na priliku za koju se spremate, bude i više nego upečatljiv, birajte teddy kaput koji će vam dati potrebnu dozu modernosti, ali i toplote u hladnim zimskim danima.

Iako je predstavljen prije više od 20 godina, teddy model kaputa je i dalje omiljen među trendsetericama, a zbog činjenice da baš svaku odjevnu kombinaciju čini posebnom i upečatljivom. Možete ga kombinirati uz udobne farmerke, patike i dolčevitu, a stilske pohvale ćete dobiti i ako ga nosite uz čizme iznad koljena, pantalone i majicu s printom. No, nemojte zaboraviti da se ovaj model kaputa odlično slaže i s midi haljinama i čizmama s visokom potpeticom. Osim bež modela, koji su najpopularniji, u ponudi se mogu naći teddy kaputi u crnoj, bijeloj, ali i u jarkim bojama.

Pročitajte još