Moda: Najljepši kaputi Jelene Karleuše

Piše: Redakcija

Bez dobrog kaputa ne možemo zamisliti jesen i zimu, a glavno pitanje je kako izabrati onaj pravi? Boja, kroj i materijal su osnovni parametri kojima se vodimo prilikom pronalaska savršenog modela, a mi vam donosimo još nekoliko korisnih savjeta.

Kolekcije za jesen i zimu ove su sezone donijele bezbroj različitih modela kaputa među kojima su se, uz one vječne klasike poput crnog i military modela, istakli kaputi u upečatljivim bojama. Nježne pastelne nijanse su, po pravilu, rezervirane za sve ljubitelje romantičnog stila, kapute u jarkim bojama birat će one nešto, u modnom smislu,  odvažnije dame, a  vječite klasičarke će igrati na kartu sivih, crnih i bijelih modela. Bez obzira kojoj skupini pripadate nemojte zanemariti ni kapute s uzorkom koji su se ove sezone vratili na velika vrata.

No, nemojte zaboraviti da inspiraciju za novi kaput možete pronaći i na Instagramu, tačnije u kaputima koje nose poznate dame. Obzirom na činjenicu da Jelena Karleuša važi za jednu od najbolje obučenih regionalnih javnih ličnosti, donosimo vam fotografije kaputa koje ona rado nosi. 

View this post on Instagram

Mama❤️ @divnakarleusa

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

View this post on Instagram

Kinda normal 😎

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još