Bez štikli: Pet modnih trikova koji će učiniti da izgledate više

Piše: Redakcija

AFP

One nešto niže žene se često muče s izborom odjeće, obzirom na činjenicu da u većini odjevnih kombinacija izgledaju poput djevojčice. Poznata stilistica slavnih dama, Erin Walsh, otkrila je pet trikova kojima uspješno rješava stilske probleme niskih djevojaka. Evo o čemu je riječ: 

1. Monohromatske kombinacije

– Postoji razlog zašto “it” djevojke najčešće viđamo u jednobojnim kombinacijama. To tijelo čini dužim i stvara iluziju visine – tvrdi Walsh. 

2. Istaknite najbolje na sebi

– Ako imate kraći torzo, zaboravite na duge jakne i radije birajte kraće modele, a ako imate duge noge, ne ustručavajte se da nosite pantalone s visokim strukom – kaže ona i dodaje da niko ne poznaje vaše tijelo bolje od vas, te preporučuje da u skladu s tim birate odjeću. 

3. Naglasite najuže dijelove tijela 

– Naglasite najuže dijelove tijela. Žene uskog struka trebaju kombinirati popularne crop topove s visokim, širokim pantalonama. Ukoliko su vaš adut uski zglobovi, nosite cipele s kaiševima koji će privući pažnju – kaže Walsh. 

4. Midi suknje 

– Midi suknje su odličan odabir za žene nižeg rasta, a idealne su one koje završavaju tek nekoliko centimetara ispod koljena – otkrila je ona. 

5. Zaboravite na kaiševe i pojaseve 

– Što širi kaiš, to niže izgledate – zaključila je Walsh. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti