Katie Holmes: Modni rizik se isplatio

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Katie Holmes nakon raskida veze s glumcem Jamiejem Foxxom, ponovo je sama, no samoća joj očito godi jer nikad nije izgledala bolje. Lijepa brineta postala je neočekivana street style zvijezda, a našla se i na net-a-porterovoj listi najbolje obučenih žena na svijetu. Modni rizici su joj se očito isplatili, a i ovoga puta odvažno je pozirala u čizmama kakve bi se malo ko usudio nositi.

AFP

Naizgled sasvim jednostavan outfit složen od crnih, kožnih culotte hlača brenda Frame i uske crne majice s bočnim izrezom s potpisom brenda Tibi, Katie je začinila ludim čizmama s tigrastim uzorkom i jako velikim špic vrhom. Čizme potpisuje brend Khaite, kojem je Katie donijela globalnu popularnost, a od hladnih njujorških temperatura štitila se toplim, smeđim teddy kaputom s potpisom talijanske modne kuće Max Mara, koji je već ranije nosila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti