Moda: Zablistajte u novogodišnjoj noći

Piše: Redakcija

Iako većina žena smatra da su duge svečane haljine rezervirane samo za vjenčanja, trebate znati da svoju omiljenu toaletu možete nositi i za Novu godinu. Sigurno je da ćete na taj način postići raskošan izgled na kojem će vam svi pozavidjeti. 

Ukoliko se odlučite da nosite  haljinu koja po sebi ima šljokice ili je napravljena od sjajnog materijala, trebate voditi računa kada je izbor obuće i asesoara u pitanju i birati što jednostavnije komade.

Bering

Bering

Jimmy Choo

Gianvito Rossi

Alexandre Vauthier

Sa crvenom haljinom jednostavnog kroja ne možete pogriješiti obzirom na činjenicu da će njena boja učiniti da budete i više nego primijećeni bez obzira na to ko vas okružuje.

Rosantica

All Blues

Rebecca de Ravenelche

Gianvito Rossi

Roland Mouret

Ukoliko želite da, u modnom smislu, igrate na sigurno, birajte crnu haljinu, a kompletan outfit upotpunite efektnim asesoarima.

Gucci

Paco Rabanne

Gianvito Rossi

Alessandra Rich

Maria Lucia Hohan

Preferirate haljine jednostavnog kroja, ali ne želite da za novogodišnju noć izgledate previše obično? Preporučujemo vam da birate zlatnu toaletu, posebno ukoliko ste jedna od onih dama koje imaju nešto tamniji ten.

Saint Laurent

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti