Fashion noviteti: Zimski chic

Piše: Redakcija

Zima je u znaku noviteta. Outfiti su i više nego chic, a torbe prvi put mirisne. 

DODAJTE LUKSUZA ZIMSKOM OUTFITU

Ko kaže da su sunčane naučale samo za ljeto? Mi ne. Osim što ćete njima dodati malo luksuza svom zimskom outfitu, sakrit ćete i umorne oči. Možete se vratiti u sedamdesete i birati model mačkaste oči ili jednako elegantan, široki okvir.

NOVA KOLEKCIJA MICHAELA KORSA

Michael Kors je lansirao skijaški outfit koji će voljeti sve fashionistice. “#MKGO Sea & Ski” kolekcija koja nudi jakne i pletenine savršene za mondene skijaške staze.

MIRISNA TORBA

Fendi je ove zime spojio torbu i parfem u jedan proizvod “Fendi Frenesia Baguette”. Predstavljamo #FendiFrenesia baguette s mirisnom kožom, kreiranu u saradnji sa svjetski poznatim francuskim parfumerom Francisom Kurkdjianom – piše na Instagram profilu brenda. 

OTVORENA ROSES IZLOŽBA BRENDA ALEXANDER MCQUEEN

Ako uđete u potkrovlje trgovine Alexander McQueen u londonskoj ulici Old Bond, naći ćete se u vrtu punom sjajnih večernjih haljina. Izložba Sarah Burton pod nazivom “Roses” pozdravlja svoje posjetitelje na početku citatom Alexandera McQueena: “Sve što radim je na ovaj ili onaj način povezano s prirodom.”. Izložba zatim goste vodi kroz „vrt“ haljina koji odražavaju McQueenovu jedinstvenu kreativnost.

BONDOV SAT USKORO U PRODAJI 

Dvadeset peti nastavak filmskog hita o Jamesu Bodnu u kina dolazi naredne godine. Fanovi su nestrpljivi da vide akcije agenta 007 kojeg posljednji put igra Daniel Craig, ali i njegov outfit kojeg čine besprijekorna odijela, cool naočale te Omega Seamaster sat, koji je njegov zaštitni znak. Dobra vijest je da će se od naredne godine moći i kupiti po cijeni od 8.100 dolara. Sat odlikuje vintage izgled: kupolasti kristali i nešto manje kućište.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti