Irma Biso, mašinska tehničarka iz Sarajeva zvijezda je ovosedmičnog makeovera: Fokus na eleganciji

Piše: Redakcija

Sarajka Irma Biso zvijezda je ovosedmičnog „Azrinog makeovera“. Iako radi kao mašinska tehničarka, Irmi nije stran ni posao photomodela, što je pokazala pri poziranju pred objektivom našeg fotografa. No, prije toga smo je prepustili u ruke profesionalaca, tačnije  Ajli Koso iz „Deborah Milano BiH“ i Dervišu Hodžiću iz studija „Drama“ koji su zaslužni za njenu beauty transformaciju, dok se za odjevne kombinacije koje je nosila pobrinula MONA Alta Shopping Centar.

Lična karta

Datum rođenja: 11.09.1987.

Visina: 172

Težina: 65

Konfekcijski broj: 40

Obuća: 39

 

Irma, mašinska tehničarka iz Sarajeva koja radi u oblasti namjenske industrije, naša je redovna čitateljka. Ne krije da se jedno vrijeme predomišljala da li da pošalje prijavu za makeover, ali ni to da je od momenta kada se prijavila jedva čekala da je pozovemo.

– Prije sam radila kao photomodel i jako volim da se slikam. Prezadovoljna sam iskustvom koje mi je makeover donio i jedva čekam fotografiije.  Svim ženama bih preporučila da se prijave – kaže ona.

 Iako privatno preferira nešto jednostavnije odjevne kombinacije, Irma nije krila oduševljenje elegantnim komadima koje je ovom prilikom nosila.

 Šljokice su IN

To što je vrijeme najljepših zimskih praznika iza nas, ne znači da ne možete nositi omiljenu haljinu sa šljokicama. Iskombinirajte je sa crnim asesoarima, a pravi pogodak je efektna Monina  torba koja se savršeno uklapa uz sve outfite.

 Outfit za sve prilike

Košulja haljina savršen je odgovor na svaku modnu dilemu. Osnovna prednost ovog modele haljine je što je možete nositi i u svakodnevnim i svečanim prilikama, a modni stručnjaci savjetuju da razliku napravite izborom odgovarajuće obuće.

 Poslovna elegancija

Ukoliko želite da izgledom zadivite sve u svom poslovnom okruženju, preporučujemo vam da birate crnu suknju s jednostavnim, ali efektnim detaljima i košulju u nekoj od must have boja sezone. Sigurno je da će vas ovakav modni izbor učiniti glavnom modnom zvijezdom među kolegama.  

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti