Muška posla: Budi drugačiji mladoženja

Piše: Redakcija

Vjenčanje, najveći spektakl u vašem životu, može da počne tek nakon što izaberete savršenu odjevnu kombinaciju koju ćete nositi. Sigurno je da će vam svi savjetovati da uzmete nešto tamnije odijelo, klasičnu bijelu košulju i druge „dosadne“ modne detalje, ali nemojte zaboraviti da je upravo vjenčanje idealna prilika da pokažete svoju orginalnost. Donosimo vam pet modnih trikova koji će vam pomoći da to postignete

1. Bijelo odijelo

Većina muškaraca za vjenčanje bira klasično crno odijelo, no modni stručnjaci preporučuju da pobjegnete od klišea i  da za jedan od najvažnijih dana u životu izaberete bijelo odijelo koje će vam dati glamurozan i elegantan izgled.

 2. Šarena košulja

Ljepotu različitosti posjedujemo svi, samo je pitanje ko se usudi da je istakne. Ukoliko želite da budete drugačiji od većine mladoženja za dan svog vjenčanja izaberite šarenu košulju, pri čemu trebate voditi računa da vam odijelo bude jednobojno.

 3. Ne plašite se boja

Samo najhrabriji i oni koji vjeruju u sebe se usuđuju da obuku ono što nije u skladu s opšteprihvaćenim pravilima koja se odnose na muško oblačenje. Ako ste jedan od tih muškaraca, preporučujemo vam da obučete šarene čarape u nekoj od jarkih boja ili one sa zanimljivim detaljima.

 4. Leptir mašna

Leptir mašne, u svim bojama i od svih materijala, su apsolutni must have već nekoliko sezona. Dogovorite se sa svojim kumom, te stavite otkačene leptir mašne o kojima će svi pričati.

 5. Tregeri u boji

Elegantnu kombinaciju za vjenčanje možete upotpuniti interesantnim tregerima u boji. Sigurno je da ćete izgledat orginalno i drugačije što je pravo osvježenje u gomili „dosadnih“ mladoženja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti