Četiri prijedloga za ovosedmične outfite

Piše: Redakcija

Inspiraciju za odjevne kombinacije nekada je, zaista, teško pronaći. Da to ne bi i ove sedmice bio slučaj, otkrivamo vam nekoliko chic kombinacija u nastavku, za svako doba dana!

Outfit 1

Životinjski print već dugo vremena vlada modnom scenom. No, bitno je znati kako ga kombinirati, jer je tanka granica između ukusa i neukusa. Ukoliko želite začiniti svoj outfit, hlače tigrastog uzorka bit će puni pogodak uz nekoliko crvenih detalja, poput torbe ili čizama s crvenim pertlama. Crni kaput dodat će dozu ženstvenosti, a oversized džemper onu casual dozu kojoj svi težimo.

Outfit 2

Haljine koje podsjećaju na one za spavanje postale su dio kako dnevnih, tako i večernjih outfita kod mnogih žena, najprije zbog udobnosti. Možete ih kombinirati na razne načine, a ako ove sedmice imate neki posebno važan događaj crvena slip haljina kombinirana s crnom rolkom i nekoliko istančanih detalja, poput bež maxi kaputa, čizama sa croco uzorkom i mini torbe bit će savršen outfit za svaki večernji izlazak.

Outfit 3

Uskoro nam dolazi ljepše vrijeme, pa će i modne kombinacije biti sve prozračnije. Suknja od jeansa će biti izbor bez greške za dnevne izlaske, u kombinaciji s oversized sakoom i kaubojskim čizmama, koje su ove sezone must-have! 

Outfit 4

U sportskim kombinacijama se osjećamo udobnije i opuštenije. Ukoliko sebi želite dati malo oduška, odaberite trenerku u zelenoj boji, kombinirajte je s omiljenim tenisicama i aviator jaknom. Voilà!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti