Demi Moore privukla sve poglede na glamuroznoj zabavi u Los Angelesu

Piše: Redakcija

AFP

Na proslavi Vanity Faira i Yves Saint Laurenta posvećenoj filmu Parazit pojavila se 57-godišnja glumica Demi Moore koja je došla u društvu kćerke Rumer Willis, koju je dobila u braku s Bruceom Willisom. Demi je nosila dizajnersku zlatnu haljinu od mrežastog materijala francuske modne kuće Yves Saint Laurent ispod koje se jasno vidjelo da ne nosi grudnjak, te je ponosno pokazala svoje gole grudi.

AFP

Zanosna holivudska glumica u posljednje se vrijeme na crvenom tepihu i holivudskim glamuroznim zabavama za odabrane, pojavljuje uglavnom u društvu kćerke. Ništa manje seksi nije bila obučena ni mamina nasljednica koja se opredijelila za klasično crno odijelo ispod kojeg je ponosno pokazala svoj baršunasto grudnjak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti