Šta kažete na novu promjenu Jennifer Lopez?

Piše: Redakcija

AFP

Iako je već dugo gledamo s dugim uvojcima i prošaranim pramenovima, Jennifer Lopez baš poput brojnih slavnih dama nije odoljela trendi frizuri. Prekrasno obučena u proljetnoj ciklama boji, pojavila se na 35. dodjeli nagrade Film Independent Spirit Award u Santa Monici, a s velikim razlogom sve su oči bile uprte upravo u nju, kako zbog kreacije tako i zbog nove frizure.

AFP

 Naime, zgodna Amerikanka svoje je duge uvojke skratila u trendi bob frizuru i tako osvježila svoj izgled. Opredijelila se za ravnu frizuru kako bi što bolje naglasila novu dužinu, a posebno nakon što je na ovogodišnjem Super Bowlu nastupila s raskošnom dugom frizurom i posebno valovima istaknula svoje uvojke.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti