Moda: Obuci se za 100 KM

Piše: Redakcija

Zabluda je kako je za dobar stil potrebno mnogo novca i živaca, jer, istina je potpuno drugačija. Ukoliko krenete odlučno u potragu za novom odjećom, a pritom ste postavili ograničenje do kojeg iznosa ste spremni potrošiti, pravo je vrijeme da pogledate koje outfite smo osmislili za vas. Tajna je u markantnim detaljima. A stil nikada nije bio povezan s novcem, nego s vašim osobnim izrazom.

Outfit 1

Imate proslavu rođendana, a nemate onaj ‘’savršeni’’ outfit? Kombinacija crne i zelene boje uvijek je pun, ali i odvažan pogodak. Zeleni skort kombinirajte s asimetričnom bluzom, dodajte srebrenu torbicu i čizme s neobičnom potpeticom. Spremne ste! 

Stradivarius – 13 KM

Stradivarius – 20 KM

Stradivarius – 20 KM

Stradivarius – 30 KM

Outfit 2

Ukoliko volite njegovati casual stil, ali vam se čini da trebate unijeti neke promjene i ‘’osvježiti’’ ga, onda je žuta boja jedna od onih koje trebate odabrati. Mom jeans u kombinaciji s majicom koja ima zanimljiv print, uz nekoliko žutih detalja bit će outfit koji će svi primijetiti!

Pull and Bear – 4 KM

Pull and Bear – 40 KM

Asos – 23 KM

Stradivarius – 26 KM

Outfit 3

Životinjski print već dugo ne silazi s vrha modne liste, a isto će biti i ove sezone. Haljina tigrastog uzorka će svakoj kombinaciji dodati dozu odvažnosti, a uz kombinaciju s oversized sakoom, ‘’Oxford’’ cipelama i nekim od detalja u crvenoj boji – bit će outfit za apsolutno svaku priliku.

Zara – 20 KM

Bershka – 13 KM

Zara – 40 KM

Stradivarius – 26 KM

Outfit 4

Ako je poslovni stil nešto što je vaše polje, kombinirajte midi suknju s već dobro poznatom bijelom košuljom koja ‘’podigne’’ svaku kombinaciju. Bijele čizme i torbica sa ‘’zebra’’ uzorkom outfitu će ispisati prozračnost.

Zara – 40 KM

Stradivarius – 20 KM

Pull and Bear – 10 KM

Pull and Bear – 30 KM

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti