Fendijeva zaštitna maska košta vrtoglavih 270 dolara

Piše: Redakcija

Italijanski modni brend Fendi izbacio je zaštitnu masku Pollution Mask. Maska na stranici Saks Fifth Avenue košta 270 dolara. Na italijanskoj stranici Luisa via Roma ova maska rasprodana je u rekordnom roku. Iz Fendija su kazali da je maska dio kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine te da je napravljena od svile.

Ovo nije prvi put da modni brendovi prodaju zaštitne maske za lice. Za svoju kolekciju proljeće / ljeto 2020. godine Marine Serre sarađivala je s R-Purom na izradi dizajnerskih maski za zaštitu od zagađenog zraka.

Virgil Ablohov Off-White već neko vrijeme izrađuje markirane pamučne maske. Gucci je također 2018. godine u svoju kolekciju za jesen/zimu uvrstio zaštitne maske. Ove godine se pjevačica Billie Eilish na dodjeli nagrada Grammy pojavila u Gucciju od glave i pete, uključujući i masku.

Osim maski koje vam mogu pomoći da se zaštite od koronavirusa stručnjaci kažu da je najbitnije da redovno perete ruke, izbjegavate dodirivanje lica dok ste vani te da se držite podalje od gužvi.

Slikovni rezultat za fendi face mask

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti