Muška posla: Tajna je u detaljima

Piše: Redakcija

Za razliku od ženske mode, muška, ipak, ne pravi velike promjene i godinama njeguje jednostavne i sofisticirane komade. Budući da većina muškaraca ne posvećuje pretjerano pažnju na modne detalje koji ne uključuju onaj već dobro poznati sat, modni dizajneri prestižnih modnih kuća odlučili su, a zatim i osmislili nekoliko markantnih modela narukvica i prstenova koji će jednostavnim potezom osvježiti svaki outfit bez previše truda i zahtijeva zaista malo modnog znanja. Muškarci koji drže do sebe znaju da nije bitno samo izgledati dobro, već ispoštovati imperativ, odnosno biti drugačiji i primijećen.

Shaun-Leane

Prilikom odabira modnih dodataka bitno je imati na umu da trebate odabrati komad koji zaista pristaje vašem stilu. Ne trebate imati apsolutno sve komade od nakita koji je aktuelan, ali bar nešto od onoga što je moderno trebate razmisliti da kupite, kako biste dokazali da, ipak, znate šta nosi muškarac koji je u trendu.

Tiffany & Co

Ove sezone ”in” su predimenzionirani prstenovi raznih oblika, na njima su ugravirani različiti simboli, poput simbola oka, linija i slično. Za one koji ne vole eksperimentirati, tu su i prstenovi malo jednostavnijeg dizajna.

Ukoliko zaista niste tip muškarca kojem pristaje prsten, dobra vijest je da su u ponudi prisutne i narukvice koje možete kombinirati sa satom. Ponuda je zaista široka, tako da možete izabrati masivnije narukvice, koje će savršeno pristajati uz odijela i u svečanim prilikama. Luksuzne narukvice od različitih metala poput platine, zlata i srebra vratile su se na modnu scenu i izrađene su u svedenom dizajnu, te su zaista predstavnice moćne nadogradnje stila. Dnevne kombinacije rezervirane su za jednobojne narukvice, s detaljima poput privjesaka, glave tigra, strjelica na krajevima.

Armani

Na vama je samo da krenete u potragu i unesete nekoliko sitnih promjena u svoj stil.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti