Kome treba povod za kupovinu nove torbe?

Piše: Redakcija

Promjene u svijetu mode često nas svjesno ”natjeraju” da omiljene modne dodatke zamijenimo onima koji su trenutno aktuelni. Ne želimo priznati, ali je povodljivost vidljivo prisutna kada je riječ o modi i lako nas je nagovoriti na novu kupovinu. Osim cipela, torbe su, nama ženama bolna tačka i imamo ih u svim oblicima i bojama, a da li je vrijeme da počnemo tražiti novi izgovor kada saopćimo prijateljicama da smo vlasnice još jedne torbe u nizu, procijenite same, jer u nastavku vam otkrivamo četiri modela torbi koji su hit u narednom periodu!

Fanny pack

Moda je imala potrebu da spoji ugodno s korisnim, pa su ove funkcionalne torbice (pritom neodoljivog izgleda) zauzele prvo mjesto na listi za kupovinu. U slučaju da tražite krivca koji je među prvima kreirao još jednu ljubav ”na prvi pogled”, onda je to Gucci. Ako nas pitate, odlično smišljen model koji je sinonim za instant odlazak u shopping. Različite verzije ovog modela torbica stigle su i kod nas, a dostupne su u raznim bojama i oblicima, među njima se nalazi i sjajna replika spomenutog Gucci modela.

GUCCI

Retro oblici

U slučaju da njegujete retro stil, ne trebamo ni pitati da li ste sretne…, jer smo sigurni da jeste! Svakom outfitu daju dašak prošlog stoljeća, pažljivo izrađene od različitih materijala s unikatnim detaljima. Ono što je najbolje u vezi s ovim torbicama jeste da će vaš novčanik (bar neko vrijeme) odmarati, a razlog tome je da gotovo svaka od nas posjeduje barem jednu ”retro” torbicu, koju čuva poput blaga naslijeđenog od naših predaka.

PRADA

Fluorescentne boje

Čini se kao da ljeto nikad nije bilo bliže! Ove godine, sve je u znaku jarkih boja! Svaka na svoj način zanimljiva, priča jedinstvenu priču ”u boji”. Vrijeme je da probudimo umjetnicu koja leži u svakoj od nas, te pokažemo svijetu šareni dio naše osobnosti.

LOUIS VUITTON

Geometrijski oblici

Geometrija je rijetkima bila omiljeni predmet za vrijeme školovanja, ali kada je u pitanju miks geometrije i mode, uvjereni smo da ćete se i više nego snaći. Torbice u obliku trapeza, kruga, pravougaonika pričat će specijalnu priču iz oblasti matematke, te svakoj kombinaciji staviti tačku na ”i”.

Pročitajte još